Høyskolen Kristiania velger Baia Mobility

No items found.

Høyskolen Kristiania har nylig gjort tiltak for å styrke sikkerheten for sykkelparkering for både studenter og ansatte.

Som en del av dette prosjektet har høyskolen installert 27 Bikeep sykkelstativer, fordelt på tre stasjoner, alle i skolens karakteristiske rødfarge. Stativene er strategisk plassert for enkel tilgang, og bidrar til å gjøre campus mer sykkelvennlig.

“Vårt bygg i Christian Krohgs gate 32 har vært utsatt for sykkeltyverier fra stativene utenfor over lengre tid. Etter å ha lett etter gode løsninger i flere omganger ble vi til slutt oppmerksomme på Bikeep og Baia Mobility, som umiddelbart så ut som en spennende løsning for utfordringene våre. Med installasjonen av 27 plasser i sommer håper og tror vi sykkeltyverier tilhører fortiden, og at ansatte og studenter kan parkere syklene sine trygt på jobb og skole.” sier Dennis Haffner ved Høyskolen Kristiania.

Fjerdingen, som ligger sentralt ved Akerselva, er kjent for sine moderne fasiliteter og fungerer som et pulserende samlingspunkt for kreative og teknologiske studieretninger. Med alt fra musikkstudioer til spesialiserte designrom, gir Fjerdingen studentene et dynamisk læringsmiljø. Installeringen av sykkelstativene er en videreføring av høyskolens ambisjon om å tilby et funksjonelt, bærekraftig og moderne campus som er tilpasset studentenes behov.

Vil du vite mer?

Stian Sundhagen
Markedsansvarlig
+47 413 53 723sbs@baiamobility.no
Kontakt meg

Kontaktskjema

Tusen takk! Din forespørsel er mottatt.
Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen.